Az FSF.hu támogatja a „The Document Foundation”-t

timar, 2010. október 11.

Az FSF.hu Alapítvány bejelentette, hogy támogatja az OpenOffice.org projektet megújító The Document Foundation szervezetet és a LibreOffice projektet.

Mint a szabad szoftverek régi és elkötelezett hívei, büszkék vagyunk arra, hogy a LibreOffice-szal még nyíltabb szellemben folytathatjuk a munkát, amit az OpenOffice.org-gal 8 évvel ezelőtt megkezdtünk. Továbbra is honosítással, hibajavításokkal és innovatív fejlesztésekkel támogatjuk a nyílt irodai programcsomagot, hozzájárulva hazai és nemzetközi sikeréhez.

Ugyanezt angolul is elküldtük a The Document Foundation képviselőjének, hogy kitehesse a támogatói oldalukra.

As we have been devoted supporters of free software for a long time, we are proud that we can continue our work, which we started 8 years ago with OpenOffice.org, in a more open fashion with LibreOffice. We keep on supporting the free office software with localization, bugfixes, and innovative development in order to contribute to its success in Hungary and worldwide.

Címkék: ,

Egy hozzászólás “Az FSF.hu támogatja a „The Document Foundation”-t” bejegyzésre

  1. […] Open Source Tegnap (2010. október 11.) a Free Software Foundation magyarországi képviselete is bejelentette, hogy támogatni fogja a LibreOffice támogatására létrehozott “The Document […]

Itt lehet hozzászólni !