Sysadmin Day július 26-án a Margitszigeten

toros, 2013. július 17.

Az internet és a számítógépes hálózatok mára életünk részévé váltak. Teljesen természetesnek vesszük, hogy bármikor, bárhol elolvashatjuk a napi híreket, küldhetünk és fogadhatunk e-maileket, vagy nézhetünk macskás videókat. De gondolunk azokra is, akiknek mindezt köszönhetjük?

A rendszer-adminisztrátorok elismeréséért 14. éve küzd a sysadminday.com. Kezdeményezésükre minden év júliusának utolsó péntekén (2013-ban július 26-án) világszerte megtartják a világ IT-közösségében méltán népszerű rendszeradminisztrátorok megbecsülésének napját.

A nemzetközi ünnephez Budapesten is csatlakozhatunk. A hazai rendszergazdákat a Margitszigeten, a Project/029 és a HWSW által szervezett rendezvény keretében ünneplik. Az eseményen az FSF.hu Alapítvány is képviselteti magát.

A programról

A rendezvény időpontja: 2013. július 26. (péntek), 14:30
Helyszín: Budapest, Margitsziget, Holdudvar (térkép)
Résztvétel: előzetes regisztrációt igényel; a belépődíj 1499 forint, mely tartalmaz két sört (opcionálisan üdítőt) és étkezést.

A korábbi évekhez hasonló kötetlen, de tartalmas programokkal várja a rendszerüzemeltető szakembereket a SysadminDay: biztosan lesz enni- és innivaló, szórakoztató és komoly program, standup, kvízek értékes nyereményekért, a támogatóknak köszönhetően pedig a pavilonokban további játékok és ajándékok, valamint sör minden mennyiségben.

Címkék: ,

Itt lehet hozzászólni !