GUADEC Brno 2. nap

Kelemen Gábor, 2013. augusztus 3.

Tegnap a tervek szerint folytatódott a GUADEC, az létezőnél alig valamivel gyorsabb Wi-Fi mellett. Az előadások tegnap eléggé technikai jellegűek voltak, úgyhogy inkább kihagytam őket. De persze nem unatkoztam, némi munkahelyi elmaradás behozása és egy interjú átolvasása mellett sikerült néhány fordítással is haladni, valamint beszélgetni a többi fordítóval az előttünk álló feladatokról. A terv az volt, hogy tartunk egy mini workshopot a keddre ütemezett előtt, ez nem jött össze, de helyette folyamatosan próbáljuk kitalálni, hogy melyik problémánkat ki tudná megoldani, és  mérgezettegér-módban rohangálunk az illetékesek után. A gnome.org honosítás témájában sikerült néhány piruló admint elcsípni, akik megígérték, hogy utánanéznek és bocs hogy nem korábban. Ma ezt folytatjuk.

Délután volt az AGM, találkozó, ahol az egyes csapatok képviselői beszámoltak az elmúlt évben végzett munkáról. Mit mondjak, mindenki nagyon elfoglalt volt, és nagyon sokat dolgozott, és nagyon nagyra becsüljük őket ezért.
Igen, ezek nem az önkritika percei voltak.

Este közösségi program gyanánt filmvetítés CC filmekből – csak az elején voltam, a Your Face is a Saxophone egészen vicces, ajánlom mindenkinek, aki a reklámiparban dolgozik :). A második felét nem vártam meg, inkább elindultam egy kisebb csapattal sörözni – kiderült, hogy mind GSoC diák, és közöttük, beszélgetés közben nagyon-nagyon öregnek éreztem magam :(. Viszont lelkesek, érdeklődők – ígéretes társulat :).

Nem saját fényképek az érdeklődők kedvéért: első nap, második nap.

Címkék: ,

Itt lehet hozzászólni !