Rendkívüli közlemény – Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás, 2017

László Gyaraki, 2016. november 30.

Sajnálattal közöljük, hogy a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás idén december helyett csak valamikor a jövő év elején, reményeink szerint januárban lesz. Bár a tervezett helyszíntől, az Óbudai Egyetemtől október 10-én pozitív visszajelzést kaptunk a konferenciával kapcsolatban, és ennek ismeretében kezdtünk bele a szervezésbe, azonban a november 23-án általuk átküldött szerződéstervezetében foglaltakat nem tudjuk vállalni, így új helyszínt kell keresnünk a konferenciának. Jelenleg több potenciális helyszínnel is folyamatban vannak az egyeztetések, így reményeink szerint hamarosan be tudjuk jelenteni az új helyet és időpontot.

Az FSF.hu Alapítvány nevében elnézést kérünk a kellemetlenségért, és bízunk benne, hogy minden érdeklődővel találkozunk jövőre az új helyszínen.

Üdvözlettel:
Konferenciaszervező csapat, FSF.hu Alapítvány

3 hozzászólás “Rendkívüli közlemény – Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás, 2017” bejegyzésre

1. Shen Kee szerint:

Ez már az új, fiatalos egyetemi vezetés keze? Szép kis előjel…

2. Cyberpunk444 szerint:

Sziasztok!

Azt lehet azért tudni, hogy pontosan mik voltak azok az okok, ami miatt nem tudtátok vállalni? Mik voltak az feltételek, amit ti nem tudtatok vállalni?

Üdv:
    Cyberpunk444

3. Mátó Péter szerint:

Későn definiált, a konferencia költségeit jelentősen növelő kötelező elvárások az alapítvány felé, melyek a korábbi években nem voltak.

Itt lehet hozzászólni !