« Vissza a bloghoz

II. OpenScope este

Szerző: Meskó Balázs, 2018. 01. 30.


Az OpenScope esték az FSF.hu alapítvány honosítással foglalkozó eseménysorozata. Az eseményre egyaránt várjuk a tapasztalt fordítókat, és a teljesen kezdőket is. Mindenki megtalálja a neki való feladatot, csatlakozzatok bátran!

A második este 2018. február 1.-jén lesz, 18:00-kor, a magyar Mozilla közösség jóvoltából a D18 Irodaházban. Témánk a KDE lesz, melynek aprója egy friss HUP szavazás, mely szerint elég népszerű :) Sajnos a honosítási munkálatokkal jócskán le van maradva, ha más asztali környezetekhez viszonyítjuk. Ha érdekel titeket a KDE honosítása, akkor gyertek, és kapcsolódjatok be a munkánkba. De ha csak maga a honosítási munka érdekel, vagy valamilyen más projekten szeretnél dolgozni, akkor is örömmel várunk.

A rendezvény pontos helyszíne: 1066 Budapest, Dessewffy utca 18-20.

Bejutás a helyszínen: gyertek be a kávézóba, és a pult mellett baloldalt elhaladva menjetek le a lépcsőn, majd az alagsor vége felé gyertek be a jobb oldalon lévő tárgyalóba. Ha esetleg később érkeznétek, és már zárva a kávézó, akkor hívjátok a +36-20/432-5328-as telefonszámot.

Ha esetleg kérdésetek van, akkor a következő helyeken értek el minket:

Ott találkozunk!

Meskó Balázs, szervező