Hogyan támogathat


Ha Ön fontosnak tartja a szabad szofverek magyarországi népszerűsítését és elterjesztését, akkor segítsen nekünk. Az alapítványunk által indított munkák egy részének folyamatos fenntartásához anyagi támogatásra is szükség van. Legfontosabb bevételi forrásunk az SZJA 1%-a, de az alapítvány fogad adományokat is. Ha teheti, kérjük, segítsen. Alapítványunk közhasznú szervezet, ezért az Alapítványnak nyújtott támogatás után adókedvezmény vehető igénybe. Számlavezető bankunk és számlaszámunk: Erste Bank, 11600006-00000000-07601138

A PDF adatlapot nyomtatás után töltse ki, és levélben küldje el az FSF.hu Alapítvány címére (FSF.hu Alapítvány, 1221 Budapest, Arany János út 41. 2./10.), VAGY az adatlapon kért információkat küldje el a kapcsolat űrlapunkon keresztül.

Támogatási kategóriák


Pénzbeni támogatások

Egyéni támogatók
Rubin fokozatú támogató 1000 Ft évente
Zafír fokozatú támogató 5000 Ft évente
Smaragd fokozatú támogató 10000 Ft évente
Gyémánt fokozatú támogató 20000 Ft vagy felette évente
Támogató cégek
Rubin fokozatú támogató 10000 Ft évente
Zafír fokozatú támogató 50000 Ft évente
Smaragd fokozatú támogató 100000 Ft évente
Gyémánt fokozatú támogató 200000 Ft vagy felette évente

Egyéb támogatás

Nagy örömmel fogadjuk fordítók, programfejlesztők segítségét, de szívesen veszünk minden támogatást, amely közelebb visz az alapítványi cél eléréséhez.

A támogatások felhasználása

A kuratórium a munkák fontossági sorrendjének meghatározása során figyelembe veszi a támogatók véleményét. Ha a támogató elégedett az alapítvány munkájával, természetesen a kuratóriumra bízhatja a támogatás helyes felhasználásának megtalálását. Jelenleg a következő tevékenységi körök továbbviteléhez van szükség támogatásra:

Egyéb információk

Amennyiben beleegyezik, az Ön nevét is feltüntetjük az alapítvány támogatói oldalán. A támogatók év végén tájékoztatást kapnak az alapítvány éves munkájáról. Az értékelő levélben küldjük el a támogatást igazoló papírokat is.